Kære medlem

Så er der lidt opdatering fra bestyrelsen:

1. Vi starter sidste begynderhold mandag den 29 august kl. 18-20.30 – så skulle du have en som kunne tænke sig at deltage så skynd dig at få fat i ham/hende det er gratis at deltage så alle tiders chance for at få gang i endnu en ny golfspiller. 

2. Vi vil gerne her benytte lejligheden til at takke alle de mentorer som i årets løb har været med til at gøre en forskel for de nye medlemmer – vore prøvemedlemmer har været glade for ordningen – og vores indtryk er at mentorerne har haft mange hyggelige timer med de nye golfspillere. 

3. Ombygningen af vores træningscenter skrider godt frem og forventes at det kan tages i brug ultimo september – nærmere følger. Vi har været så heldige at vi fra Landdistriktsrådet har modtaget et tilskud på 75.000 kr. til træningscenteret. Vi er rigtig super glade for den dette bidrag  fra kommunen.

4. Der bliver i øjeblikket arbejdet på en ny lejeaftale med bane ejeren.

5. Klubmesterskaber i slagspil afvikles i week-enden 27-28 august – og der vil sideløbende blive afholdt en netto slagspils turnering i 2 rækker – 1 for dem der spiller 54 huller og 1 for dem der spiller 36 huller, så skulle du ikke have fået dig tilmeldt endnu kan det ske frem til onsdag kl. 18.00. 

6. Klubmesterskaber i hulspil er i week-enden 24-25 september – er der flere end 16 deltagere spilles indledende runder før denne week-end. Der spilles lørdag formiddag 8 dels finaler – lørdag eftermiddag kvartfinaler – søndag formiddag semifinale og søndag over middag finale. Tilmelding kommer på golfbox snarrest med seneste tilmelding den 4 september  kl. 18.00 hvorefter der bliver lavet spilleplan så der er mulighed for at nå at afvikle de indledende runder. 

Med sportslige golfhilsner 

Bestyrelsen