Kære medlemmer af TGC

Efteråret og de korte dage tager til og det bliver igen aktuelt at bruge vores Trackmann simulator - til de af jer der endnu ikke har tilkøbt spilleret vil vi gerne give jer muligheden for allerede nu tilkøbe for resten af 2017 - dette kan gøres til en speciel pris af:

kr. 250 - er du junior spiller kr. 125 kr.

dette kan gøres ved at overføre pengene til mobilpay - 23610601 - husk at skrive i teksten: trackmann samt medlemsnr. for hvem der overføres for så vi kan få jer registeret korrekt.

Herefter vil du kunne booke tider på golfbox under bane: trackmann

Det vil også være mulighed for hvis du har tilkøbt spilleret at bruge denne sammen med træneren Daniel hvis du har booket træningstid med ham - husk at du også i dette tilfælde skal booke trackmann for at have tiden der.

Skulle du have spørgsmål til dette er du velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Leif Christiansen - tlf. 60786014

Lars Rømer Olsen - tlf. 31313432

Ilse Thomsen - tlf. 23610601

Lidt info omkring brugen/tidsbestillingen

1. det er kun muligt at booke 3 tider i systemet af gangen – dette er lavet for at der skal være plads til alle og skal overholdes.
  2. Alle der spiller på tiden skal være booket på tiden
  3. Når man har brugt af de 3 tider der har været booket vil det være muligt at booke en ny tid – men ikke før.
  4. Medlemmer af Toftlund Golf Club skal være booket med medlemsnummer
  5. Spiller man med en gæst – som ikke er booket med et TGC medlemsnummer og man har booket ham/hende eller dem som gæster skal der indbetales 150kr. pr spiller og du har som spiller dette ansvar – som konsekvens vil vi kunne fakturere dig for disse spillere.

Trivselsudvalget Træningscentret

Toftlund Golf Club