Hej alle medlemmer af TGC og Aabenraa

Der vil lørdag den 23. juni blive afviklet Sankt Hans Turnering på banen i Aabenraa.

Da der er total afbrændingsforbud vil det desværre ikke være muligt at afslutte denne tradition med sankt-hans bål.

Derimod vil der være grill-pølser og kartoffelsalat efter turneringen – drikkevarer købes  i automaterne i Aabenraa Golf Klub – så husk mønter.

Der er gunstart kl. 15.30 – mødetid senest kl. 15.00

Turneringfee inkl. efterfølgende pølser og kartoffelsalat er 125 kr.

Greenfee for spillere som ikke er medlem af Aabenraa eller har tilkøbt spilleret i Aabenraa er 150 kr.. obs på at har du tilkøbt spilleret vil prisen på greenfee blive trukket fra når du skal betale da golfbox ikke kan udskille dem der har tilkøbt spilleretten.

Der spilles Greensome stableford i 2 rækker opdelt på lige store rækker efter hdc.

Vi håber at se rigtig mange både TGC og Aabenraa medlemmer og kan få en hyggelig  dag med masser af golf og efterfølgende hyggeligt samvær.

Seneste tilmelding er onsdag den 20 juni kl. 17.59

Turneringsudvalget