Tilmelding til Regionsgolf i herre/damerækken samt i Senior-,  Veteran- og Superveteran rækkerne 2017

Det er nu tiden for at tilmelde sig til regionsgolf 2017 – da der skal tilmeldes hold senest den 1 december er vi nødsaget til at have jeres tilkendegivelser om i ønsker at deltage .

Der vil som udgangspunkt kun være muligt at tilmelde sig til at spille i en række, dette for at få så mange som muligt ud at spille.

For Senior – Veteran- og superveteran gælder følgende alderskriterier:

Seniorer (S-rækker). Spillere skal være fyldt 50  år inden udgangen af det år, hvor turneringen afholdes. Spilles som normalt fredag eftermiddag fra kl. 16.00

Veteraner (V-rækker). Spillerne  skal være fyldt 60 år inden udgangen af det år, hvor turneringen afholdes.

Spilletidspunkter og dage aftales mellem holdkaptajner som dog kan bestemme at der ikke spilles på hverdage før efter kl. 16.00

Superveteran. Spillerne skal være fyldt 70 år inden udgangen af det år, hvor turneringen afholdes. Spilletidspunkter aftales mellem holdkaptajnerne.

A-B-C-D rækkerne skal spilleren være fyldt 21 år inden udgangen af det år hvor turneringen afholdes.

EGA hdc skal være min. 4,5 for A-rækken. Min. 11,5 for B-rækken. Min. 18,5 for C-rækken. Min 26,5 for D-rækken. Spilletidspunket for disse kampe er som udgangspunkt mandage kl. 17.15 – ændringer kan aftales holdkaptajnerne indbyrdes.

For alle hold gælder flg. :

Der spilles hulspil over 18 huller.  Med 1 damesingle, 3 herresingler og 1 mixed foursome. Damer spiller fra rød tee og herrer fra gul tee. Singlerne spilles som 2-bolde. Der spilles scratch i alle rækker. Alle spillere skal have hjemmeklub og EGA hdc.  Det er gratis at deltage og der spilles normalt 6 matcher – 3 på udebane og 3 på hjemmebane. Der er efter matchen fælles spisning for hele holdet, som er for egen regning.

Du må vælge 1  række - men du har så mulighed for at påføre en kommentar hvor du vælger en alternativ række - eller andre ønsker.

Vi håber at rigtig mange har lyst til at deltage i disse matcher – der vil som noget nyt i år være tilmelding på golfbox, på dette link:

husk at tilmelde dig senest den 28 november så vi kan få tilmeldt hold til turneringerne.

Har du p.t. ikke et EGA hdc. men ønsker at deltage kan du sende en mail til en af undertegnede for tilmelding.

Har du lyst kan du læse meget mere om turneringerne på hjemmesiden: http://regionsgolf-danmark.dk/

Koordinatorer for ABCD + Senior/Veteran/Super Veteran rækkerne

Finn Rasmussen – mail: vinklerfr@live.dk