16-03-2014

Nyhedsmail 3 - 2014

  1. Thorben Bom har af personlige årsager ønsket at udtræde af bestyrelsen hvorfor 1 suppleant Evald Nielsen er indtrådt
  2. Bagmærker vil være klar omkring 1 april – i vil få en mail når de ligger klar til afhentning i receptionen.
  3. Husk at det er obligatorisk at booke tid i golfbox – ligesom at tiden skal accepteres på touch skærmen når du ankommer til banen – her vil der samtidig også kunne udskrives scorekort.
  4. Husk tilmelding til foredraget tirsdag den 18 marts kl. 19.30 med Mats Björkman til Thomas Marxen på tlf. 73831602 eller 23705914 (se tidligere fremsendt mail på dette)
  5. Der vil den 5 april kl. 12.00 blive arrangeret golf med en ven – så sæt allerede nu kryds i kalenderen. (nærmere følger)
  6. Der vil igen i år blive afviklet firmagolf på flg. datoer 25 april og 9 maj – finale 23 maj alle med start kl. 17.00, så har du et hold du gerne vil have med så kan du allerede nu starte med at planlægge. (nærmere følger)
  7. Der er blevet forespurgt om hdc. regulering – og banen er nu i så fin en stand at der ikke p.t. kræves at der lægges op og dermed kan der også hdc. reguleres, dette kan gøres ved at du afleverer scorekort i scorekortkassen eller indtaster score i golfbox under Scores – indberet scores, men husk at påføre markøren medlemsnummer som så vil få en mail om at han/hun skal ind og godkende dit scorekort. Glemmer i at påføre markøren vil scorekortet ikke blive godkendt.
  8. Årets første turnering er søndag den 6 april – med gunstart kl. 13.30 – der vil efterfølgende være 2 stykker smørebrød pr. spiller som er sponsoreret af Brundtland Golfcenter. Tilmelding via golfbox vil være mulig fra søndag den 16 marts. Turneringssponsor er TEFAL. Deltagergebyr 75 kr. for fuldbyrdige medlemmer af TGC samt medlemmer fra Aabenraa der har tilkøbt medlemskab af TGC, der er mulighed for at tilkøbe hole in one forsikring for 10 kr.
  9. Husk arbejdsdag lørdag den 22 marts – mødetid kl. 9.00  da der er mange forskellige opgaver der skal laves er der muligheder for alle at hjælpe til – der er også opgaver som ikke kræver hårdt fysisk arbejde. Håber mange møder op og hjælper til.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen TGC

 

Kære alle klubmedlemer..
Har I selv, eller kender i nogle som har noget gammelt golfudstyr, køller, bags og lign. alt har interesse, som sponsorat el. udlån..
For jeg har tænkt mig, at udsmykke vores dejlige restaurant, lidt mere irsk mm.

Så kom endelig ind, vi tager gladeligt imod..

Mvh. Thomas Marxen