Skriv en tekst her

23-01-2015

Nyhedsmail 1 - 2015

Kære fuldtidsmedlemmer af Toftlund Golf Club.

Først og fremmest godt nytår med tak for året der gik.

På generalforsamlingen den 9. december blev det annonceret, at vi i 2015 kan tilbyde Ribe Golfklub som ny klub, hvor det er muligt at tilkøbe en spilleret. Samtidig blev det annonceret, at der muligvis var flere på vej, og her er det glædeligt at kunne meddele, at der nu også er en aftale på plads med Tønder Golfklub.

Samtidig fortsætter vi aftalen med Åbenrå Golfklub, så at vi nu kan tilbyde 3 klubber, hvor det er muligt at tilkøbe en spilleret.

Priserne er som følger:

-          Åbenrå Golfklub        kr. 400

-          Ribe Golfklub             kr. 500

-          Tønder Golfklub         kr. 500

For at gøre brug af tilbuddet skal man gøre følgende:
 

1.       Vælge hvilken/hvilke golfbaner man ønsker at tilkøbe.

2.       Henvende sig til sekretariatet på Brundtland Golfcenter på mail info@brundtlandgolfcenter.dk eller kigge ind på kontoret.

3.       På kontoret betales med det samme, og der udstedes et bagmærke, hvor der tydeligt er markeret, hvilke klubber der er valgt. Bagmærket er personligt og udstedt med navn, medlemsnummer og årstal.

4.       Herefter oprettes medlemmet i golfbox, så at man ved booking på den anden bane fremgår med kr. 0 i greenfee når i booker og accepterer jeres tid på den/de valgte baner.

5.       Ved spil på den anden bane bekræftes tid og scorekort udskrives. DER SKAL IKKE SKRIVES IND I GREENFEEBOGEN ELLER LAVES GREENFEEKUVERT.

6.       Bagmærke skal altid medbringes ved spil på den anden bane og forevises på forlangende.

7.       Det er muligt at deltage i den anden klubs klubturneringer ved blot at betale turneringsfee.

8.       Hvis/når der opstår dage/perioder, hvor der spilles til vintergreen på den ene bane og sommergreen på den anden bane, betales der kr. 100 i greenfee. Dette gælder også ved banelukninger pga. f.eks. stormskader, frost, skybrud eller svampeangreb. Ved normale banelukninger ifm. turneringer, company days eller andet kan ordningen frit benyttes uden betaling af greenfee i den anden klub.

9.       Det er ikke muligt at deltage i den andens golfklubs klubber-i-klubben.

Vi glæder os rigtig meget over, at vi kan tilbyde vores medlemmer en stærk og fleksibel ordning, hvor det er helt op til den enkelte at vælge, om man ønsker 1, 2, 3 eller ingen ekstra klubber.

Så meld jer på banen enten på mail eller på kontoret, så hjælper vi med at få det hele på plads.

 

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

&

Morten Fagerberg