Overgang til stor bane

Proceduren for overgang til store bane er som følger:

1.       Træneren frigiver det enkelte medlem

2.       Klubben skal have registreret en indmeldelse

3.       Klubben overflytter medlemmet i Golfbox, hvilket gør at prøvemedlemmet straks får status af medlem og kan booke tider.

Samtidig hermed udskrives automatisk faktura til medlemmet og der bestilles kort hos DGU.

Samtidig med fremsendelse af faktura, sendes der meddelelse til medlemmet om at DGU kort ankommer 4-5 dage efter at vi har registreret indbetaling fra medlemmet.

4.       Så snart vi har registreret indbetaling, udleveres kort og bagmærke fra sekretariatet.

Så længe der ikke er udleveret DGU kort og bagmærke, kan man udelukkende spille med klub 37, eller sammen med et fuldgyldigt medlem af TGC.

Der skal bookes ind og bekræftes i golfbox hver gang,  og synligt bagmærke for prøvemedlemsskab skal bæres på bag.

Ved spil med klub 37, kan der kun udskrives scorekort, såfremt man er registreret iht ovenstående. Systemet vil automatisk afvise udskrivning.

OBS: der kan ikke reguleres for HCP, før man har modtaget sit DGU kort.