Kære medlemmer af Toftlund Golf Club, så står sommeren for døren uanset vejret.

Vi kan se tilbage på et meget spændende forår.

Ligesom der ikke er to golfrunder der er ens, så er der heller ikke to forår der er ens når man er medlem eller i bestyrelsen i Toftlund Golf Club.

Men heldigvis så går tingene i den rigtige retning, et eksempel på det er, at vi ved åbningsturneringen blev beværtet at en til lejlighed fremskaffet pølsevogn, der var bestemt ikke noget i vejen med pølserne, som blev fortæret efter turneringen, Renes kommentar var at det var de bedste pølser han nogen sinde havde smagt, det siger ikke så lidt. Men heldigvis er pølsevognen nu erstattet af et meget imødekommende og venligt personale der igen har sat gang i restauranten, så vi ved sankthans turneringen, kunne beværte de mange golfspillere, og de mange gæster fra byen der sluttede op om sankthans aften på Brundtland Golf Center, en super hyggelig aften.

Karl har også med sit personale igangsat en rigtig flot udvikling for golfbanens vedligeholdelse og pleje, så banen står super flot, eneste hængeparti er nu, at gøre greens hurtigere, det tager tid da det nye græs der er sået først skal slå rødder, inden klippehøjden han sænkes, det arbejdes der målrettet på. En stor tak til greenkeeper staben og de frivillige hjælpere fra klubben for deres indsats for at vedligeholde golf banen herunder bunkers.

Også kontoret er nu bemandet, så både medlemmer af Golfklubben og gæster kan betjenes, må sige at Paulo har sat gang i mange ting, og tænker nye tanker, som skal være med til at øge omsætningen på Toftlund Golf Center, det vil vi fra Toftlund Golf Club bakke op om.

Også Daniel vores nye træner er kommet godt i gang, og høster stor ros for sin indsats. Daniel står også for nytænkning, kan nævne et rigtig godt tilbud om at modtage golfundervisning i 3 måneder for kun kr. 600 det lyder næsten for godt til at være sandt. Det er vigtigt at vi bakker op om Daniel

Bestyrelsen for toftlund Golf Club ønsker jer alle en go Golf Sommer. Vi ses efter sommerferien.

Hilsen. Leif Christiansen Formand.