Kære medlem - læs hele mailien igennem -

der er vigtig info til alle.

Tidsbestilling golfbox.

For at få en god indikation af belægningen og evt. tidspunkter hvor banen ikke er meget brugt så er det fra Centrets side sammen med golfklubben besluttet at det vil være obligatorisk at bestille og bekræfte tider på golfbox fra 1 april 2017.

På tidspunkter hvor der er stor belægning – især i week-ender men også andre tidspunkter vil der kunne sammensættes bookinger til 3 eller 4 bolde for at få et godt flow i spillet på banen. Derfor vil vi gerne opfordre jer som medlemmer til at booke jer på så man går ud som min. 3 bolde  i week-ender.

Husk at der under rettigheder står flg. tekst i golfbox:

I week-ender og helligdage har 3 og 4 bolde fortrinsret

Dette tiltag ikke for at genere nogen men for at alle kan få en god oplevelse.

Det vil også gøre det lettere for banekontrollen at kontrollere flowet og evt. spillere som ikke har bestilt eller endda ikke har rettigheder til at spille.

Brundtland Golf Center og

Toftlund Golf Club

Kære medlemmer af Toftlund Golf Club

Som I sikkert har hørt eller læst så har vi nu fået ansat en træner til Golfcenteret.

Det betyder at vi skal i gang med at uddanne nye prøvemedlemmer der er planlagt første fællestræning den 7. april.

Det er jo ingen hemmelighed at vi gerne vil være flere medlemmer i Toftlund Golf Club, og en af måderne at blive flere på er ved at få rigtig mange prøvemedlemmer i gang.

For at få fat i prøvemedlemmer har vi brug for din hjælp til at finde emnerne. Vil du ikke godt prøve om du kan finde en eller to emner som vi kan få ind som prøvemedlemmer.  Tænk på om der på din arbejdsplads, blandt naboer, i familien eller i vennekredsen er nogle potentielle golfspillere, som blot skal have en hjælpende hånd for at de kan komme i gang med at golfe, og dermed få de oplevelser og glæder der er ved spillet med den lille hvide kugle.

Send en sms, mail, eller ring til Ilse eller undertegnede med at navn og en kontaktmulighed, så overtager vi det videre forløb. Vi vil gerne have emnerne så hurtigt som muligt, så vi kan komme godt i gang.

Du kan også tage dine venner under armen - eller sende dem til en informations møde mandag den 3. april kl. 19 - ca. 20.30 hvor der vil blive informeret omkring det at være prøvemedlem i TGC - hvordan kan de komme igang - se faciliteterne o.m.a.

I bestyrelsen håber vi virkelig at I vil hjælpe klubben med at skaffe nye medlemmer, og vi vil også gerne honorere lidt for jeres hjælp, forstået på den måde, at hvis I skaffer et prøvemedlem der efterfølgende melder sig ind i klubben som fuldtidsmedlem, så modtager I et gavekort på kr. 500,- til shoppen i Golfcenteret.

Vi glæder os til at modtage rigtig mange navne fra jer.

På klubbens vegne

Flemming Andersen

Info fra træneren omkring bestilling af lektioner hos ham:

Kære Medlem

Som de fleste har hørt eller læst starter jeg op som træner i Brundtland Golf Center og jeg glæder mig til at møde jer på træningsbanen samt i klubben.

Her er vejledning på hvordan I booker jeres træning - har i spørgsmål så kontakt mig på 5191 8392.

Alt booking af lektioner skal foregå på: dcgolf.123booking.dk

Der er en meget enkelt vejledning inde på forsiden om hvordan man skal oprette sig selv, og derefter vælger man booking i Brundtland.

Man skal betale inden man kan booke en lektion og betaling kan foregå via den Dankort funktion og/eller ved at kontakte mig.

Priserne på lektioner står ind på booking system og man kan vælge selv hvor meget eller hvor lidt man har lyst til at købe.

Mvh Daniel Cole

PGA Træner