Kære alle.

Selvom vi stadig er i vintermånederne, så kan vi godt mærke, dagene bliver længere og solen får mere magt, en ny spændende golf sæson starter lige om lidt. Med hensyn til vintergreens så lægger den nye chef greenkeeper op til, at vi kan spille på sommergreens i en større del af året, det sker i et samarbejde med baneudvalget. Selvom vi har været igennem en meget turbulent tid, hvor der blev skabt usikkerhed, og en masse rygter omkring banens overlevelse, sammen med en bane der hen over sommeren 2016 bestemt ikke var i den stand golfklubben betalte for, så har vi i fællesskab formået, at holde et stabilt medlemstal, det er vi i bestyrelsen meget taknemmelige for. Jeg ser frem til at vi i den nye sæson, kan koncentrere os om at udvikle golf aktiviteterne, spille på en velplejet golfbane, og i fællesskab at tage ejerskab for at skabe udvikling på Brundtland Golfcenter, at det sker i tillid til hinanden, i tillid til bane ejer og til det personale der er ansat på golf centeret. Kan oplyse at der er forhandlinger om køb af greenkeeper gården og andre initiativer som er med til at skabe denne tillid, det har medført at golfklubben fra 15. juli igen vender tilbage til den tidligere afregnings form af baneleje, at vi på den måde viser, at vi tror på en fælles fremtid for golf sporten i Toftlund. Der er en rigtig go opbakning til det nye træningscenter, som er med til at profilere golf sporten i Toftlund på en ny måde, og som samtidig er med til at styrke det sociale fællesskab i klubben, kan oplyse at der på nuværende er 64 medlemmer der har købt årskort, der er selvfølgelig plads til flere, der er også rigtig mange golfspillere fra andre klubber der bruger centeret, og på den måde er med til at markedsføre den nye golfaktivitet i vores klub. En ny turneringsplan for den kommende sæson ligger på hjemmesiden. Der er tid til at reservere den 8. april hvor der er banens dag, håber rigtig mange vil møde op. Klubber i klubben har også været i gang med at lave turnerings planer for en ny sæson, ser rigtig spændende ud, tak for jeres indsats. Frit spils aftalen med Tønder – Åbenrå – Nordborg og Ribe golf Club er ikke fornyet for 2017. Håber snart at kunne melde ud omkring ny restauratør, og hvordan træner opgaven løftes. Det eneste vi ikke helt selv har indflydelse på er, hvornår der lander en stork i den nye storke rede, der er gjort klar på golfbanen, det kunne selvfølgelig være rigtig fedt hvis det skete.

Næste bestyrelsesmøde er den 5. april.

Vi ses på golfbanen.

MVH. Leif Christiansen.