Kære medlemmer af Toftlund Golf Club.

Info nyt 5 februar 2017

Så har vi taget hul på en nyt spændende golf år. Der har været en hektisk aktivitet for at få det nye trænings center gjort klar til indvielsen. Her har trivselsklubben for Golf træningscenteret, ydet en meget stor indsats ved de praktiske opgaver omkring den officielle indvielse søndag den 22. januar, også omkring den fremtidige drift af Træningscenteret, der er en rigtig god stemning i udvalget, hvor alle løfter i flok, og er med til at tage ansvar, det er meget flot en stor tak til trivselsgruppen.

Frit spil ordningen med andre klubber, her venter vi på svar fra Eivind, min fornemmelse er at det ikke fortsætter i den form vi har haft for 2016.

Trænersituationen er næsten på plads, glæder mig meget til at vi snart kan præsentere den nye træner set up. Eivind er også meget tæt på at lave en aftale med en ny restauratør, kan forhåbentlig også her melde det endelige navn ud inden for kort tid. Sonny er nu på plads på kontoret i golf centeret, og er klar til at give en hjælpende hånd til medlemmerne af TGC, men også til at profilere centeret udadtil så der kommer flere kunder til centeret, TGC glæder sig til samarbejdet med Sonny. Også Carl der starter som ny greenkeeper har vi store forventninger til, at Carl sammen med staben af greenkeepere og baneudvalget for TGC i fællesskab vil levere en super golfbane for hele 2017, så vi kan være stolte over det flotte golf anlæg vi har i Toftlund. Ilse har haft en rigtig travl måned med udsendelse af indbetalinger for en ny sæson, som jeg håber i tager godt imod.

Status på det nye træningscenter er at vi er meget tæt på at der er solgt 50 årskort, det er meget flot, jeg havde et mål med at nå 50 årskort i 2017 men det er jeg nu sikker på at vi kommer langt over.

Næste bestyrelsesmøde i TGC er den 2 marts, er der forslag til bestyrelsen eller noget der skal med på dagsordenen, så send en mail.

Leif Christiansen

Formand Toftlund Golf Club