Nyhedsbrev fra centeret.

Det er med beklagelse, at jeg må informere at jeg dags dato, desværre har måttet skille mig af med vores nu tidligere Køkkenchef Michael Jensen.

Michael er fritstillet, og I vil ikke mere møde ham i restauranten.

Til gengæld er det med meget stor glæde, at jeg kan informere at Kirsten Sibelius har sagt ja til at blive vores nye Køkkenchef her på Brundtland.

Kirsten har fra den dag hvor hun trådte ind ad døren hernede, været omdrejningspunktet og hjertet i både restaurant og køkken. Kirsten er på rigtig mange punkter symbolet, på det vi prøver at få hele centeret til at blive og være, hvad angår serviceminded, personlighed og ildhu. Derudover er hun, som de fleste forhåbentlig ved, helt fantastisk til at lave mad. Personligt glæder jeg mig til, at det er hende der sætter standarden for niveauet i køkkenet og restauranten.

Jeg håber, at alle vil byde Kirsten velkommen i hendes nye stilling på Brundtland.

Ellers kan vi her på tærsklen til sensommeren, selvom man nærmest kan argumentere for at sommeren aldrig helt er kommet, se tilbage på nogle virkelige travle måneder. Vi har i Juli og stadigvæk i August kørt med nogle deals på golfophold og ophold i al almindelighed. Det har betydet at vi i Juli måned solgte 159 flere værelser, end der blev gjort i Juli måned 2016, og i skrivende stund har vi solgt 25 flere værelser i August end tilsvarende måned sidste år, og vi sidder stadig dagligt og booker gæster til hotellet.

I Juli måned havde vi også for første gang i år flere greenfee gæster, end vi havde tilsvarende måned for måned sidste år, helt præcist havde vi 447 flere greenfee gæster. Vi havde i uge 30 greenfee til 50 kr, og det har naturligvis indflydelse på tallet, uden at det dog er hele forklaringen.

En meget stor del af forklaringen er at banen står virkelig flot, og at hele stemningen omkring klub og center er rigtig god. I den forbindelse vil jeg gerne takke alle medlemmer for Jeres fantastiske måde at være på, når I kommer her. Uanset om jeg/vi møder Jer på banen, på kontoret eller i restauranten, har I altid til en frisk bemærkning og en lille snak. Det betyder bare uendelig meget for os, at I hver eneste dag er så positive omkring vores tiltag og måden at gøre tingene på.

En helt særskilt tak skal lyde til alle Jer der yder en stor indsats på banen og vores omgivelser. Hver eneste dag ser jeg mennesker fra klubben, der i den ene eller anden funktion hjælper til hernede. Og det er ikke kun den store indsats på banen, jeg her taler om, det er også eksempelvis når der bruges 2 dage på at klippe de runde buske rundt om centeret, eller eksempelvis som søndag aften hvor jeg sad på kontoret, og kunne se Inga pleje blomsterne i de blå kummer på terrassen, hvor blomsterne i øvrigt er nogle hun har haft med fra hendes egen have.

Eller alene det at langt de fleste af Jer, efter I har siddet på terrassen og nydt noget koldt at drikke, tager Jeres glas og andet service med ind til baren. I skal vide, at vi ligger mærke til det, og at vi værdsætter det rigtig meget.

Ind imellem hører jeg, undren over at grillen ikke er tændt, når en af klubberne har været ude at gå en runde. Til det vil jeg sige, at vi rigtig gerne fyrer op i grillen og smider nogle ringridere over, men vi vil gerne, hvis I inden I slår ud, lige stikker hovedet ind i restauranten og bare kommer med et estimat over, hvor mange I bliver, og om de vil have ringridere. Ellers er det rigtig svært for os at kalkulere med, dels antal og om der overhovedet er nogen der vil have det.

Ellers er der stadig gang i mange ting her fra kontoret, bl.a. har vi en stand d. 19-20 August på Gram Slot til deres sommer messe, vi har lavet aftaler om billetter, bus afhentning her i Toftlund med Sort Safari, hvor vi også laver pakker incl. hotelophold. Der planlægges julefrokoster, musik og dans, vin-øl-cognac smagning etc etc. Alt sammen udenfor sæsonen hvor jeg sædvanen tro, håber på stor opbakning fra alle.

Herfra skal lyde et fromt ønske om sol og tørvejr resten af sæsonen, og en stor hilsen fra os alle på centeret.

De bedste hilsener

Paulo.