Kære medlemmer af Toftlund Golf Club, TGC.

Brundtland Golf Center, BGC, er blevet selskabsmedlem af DGU – hvilket betyder at det nu vil være muligt at købe medlemskab af BGC og få et DGU nr. tilknyttet BGC. Vi har i bestyrelsen haft dialog med BGC´s ledelse for at forhandle en samlet spilleretsaftale for de medlemmer der ville ønske denne mulighed.

Det har ikke været muligt at få en sådan aftale samlet fra TGC med BGC. Det vil derfor i 2 halvår 2018 være muligt at tilkøbe spilleret gennem TGC´s samarbejdsklubber Aabenraa, Royal Oak (Jels), Ribe og Sønderjyllands som i første halvår 2018.  Det vil jo også som en mulighed kunne laves en spilleret på BGC´s bane ved at du stadig som medlem af TGC køber en sådan direkte ved BGC dette foregår uden om TGC.

Vi skal her gøre opmærksom på at indmelder man sig selv i andre klubber end TGC – så skal i huske at man skal meddele klubben man indmelder sig i samt TGC hvilken klub man ønsker hjemmeklub i – dette da det kun er tilladt at have en hjemmeklub som er den klub der vil have ansvaret for HDC reguleringen som kun må ske i 1 klub – dette styres gennem GolfBox – ønsker du hjemmeklub i en anden klub end TGC skal den anden klub trække hdc. historikken fra TGC´s base.

Med hensyn til fornyelse / nyt tilkøb af spilleret for seniormedlemmer,  i en af vore samarbejdsklubber for 2 halvår 2018, skal vi bede dig om at for at tilsikre at denne fornyes til 1. juli indbetaler det resterende beløb senest den 20. juni på Reg.nr. 2451 – konto 3498332675, dette skyldes at vi er nødt til at registrere indbetalingerne før vi kan give klubberne beskeden om tilkøbet. Der har ved indbetalinger af kontingent/spilleretsaftaler for 1. halvår 2018 været medlemmer som har betalt mere end de skulle i.f.t. det vi skrev ud da vi tilbød spilleretterne – disse beløb er registeret som ”tilgodehavende i vores adm. system” derfor vil vi en af de nærmeste dage sende dig et kontoudtog på mail. Har du spørgsmål til dette så send en mail til ilsethomsen@bbsyd.dk.

For lige at gøre det kort så skal man have indbetalt flg. beløb ved tilkøbsaftaler inkl. Arrild.

Aabenraa tilkøb hele 2018 – totalt kr. 3400 hvis tilkøb kun ½ år skal du have indbetalt 1850 kr.

Royal Oak tilkøb hele 2018 – total kr. 5900 hvis tilkøb kun ½ år skal du have indbetalt 3100 kr.

Ribe tilkøb hele 2018 – total kr. 6000 hvis tilkøb kun ½ år skal du have indbetalt 3150 kr.

Sønderjyllands for 2 halvår 2018 skal indbetales kr. 3000.

Ønsker du at ændre din tilkøbsaftale til en af de andre klubber, så husk at skrive det i tekstfeltet på indbetalingen – send også gerne samtidig en mail.

Bestyrelsen vil snarrest invitere klubber i klubbens formænd/bestyrelse til en snak omkring 2. halvår 2018.

Toftlund Golf Club