Hej medlemmer af TGC

Lidt info fra bestyrelsen.

1. Der er nu åbnet for tidsbestillinger i Arrild – vær obs. På at når i går i golfbox starter den op på trackmann så i skal flytte over til Arrild for at bestille tider – der vil dog kunne forekomme greenfee gæster i Arrild som ikke benytter tidsbestillingen på Tofltund Golf Club så dem skal vi selvfølgelig respektere.
  2. Der ligger nu i Arrild omregningstabeller til hdc. – så i kan se jeres antal tildelte slag – så skal i bare huske jeres hdc. – når tiden kommer hvor greens bliver åbnet og der kan hdc. Reguleres så skal i være obs. På at hul 6 på scorekortet står opført som et par 6 hul – men at det kun kan betegnes som et par 5 hul og når i taster scores ind i golfbox vil den også der være opført som et par 5 hul.
  3. Har i scorekort som skal reguleres og i ikke selv taster i golfbox så kan disse afleveres i postkassen på Østerdalen 7 (ved trackmann)  - har i været i udlandet og skal have hdc. Reguleret lægges scorekort også i denne postkasse.
  4. Vi vil gerne som bestyrelse opfordre til at tilmelde jer facebook gruppen Toftlund Golf Club og bruge denne til at lægge billeder ind på samt små sjove indspark fra klubber i klubben – eller bare en god historie – eller nogle stemningsbilleder.
  5. Bagmærker – vi har fået bagmærker og disse kan afhentes på flg. tidspunkter:
    Østerdalen 7, trackmann  mandag den 23 april kl. 16-17
    Arrild tirsdag den 24 april kl. 17-17.30
    Arrild onsdag den 25 april kl. 16 – 16.30
    Derudover vil disse også kunne afhentes på Mariavænget 34. Toftlund men kun hvis der er nogen hjemme – så vil i være helt sikre så ring i forvejen på tlf. 2361 0601
  6. Greenfee aftaler med G8 vil for medlemmer af TGC stadig være gældende og flg. aftaler er indgået med de 8 klubber

Haderslev Golfklub

Alle dage kr.325,-

SønderborgGolfklub

Hverdage kr. 200,-, Weekend og helligdage kr. 250,-

ToftlundGolf Club (Arrild)

Ingen aftale(men TGC får rabat hos de 7 andre)

Nordborg Golfklub

Alle dage kr. 200,-

Tønder Golfklub

Alle dage kr. 200,-

Åbenrå Golfklub

Alle dage for TGC medlemmer 150 (special aftale)

Benniksgaard Golfklub

Hverdage kr. 250,-, Weekend og helligdage kr. 300,-

Sønderjyllands Golfklub

Hverdage kr. 250,-, Weekend og helligdage kr. 300,-

7.   Turneringsudvalget – det er besluttet at lave en åbningsturnering lørdag den 5 maj i Arrild med gunstart kl. 13.00 – vi håber at vi kan få en hyggelig eftermiddag med masser af socialt samvær  - du kan allerede nu tilmelde dig turneringen på Golfbox. Derudover kommer der nok en sankt hans turnering som formentlig vil komme til at foregå i Aabenraa lørdag den 23 juni – nærmere herom følger snarrest men sæt kryds i kalenderen.

Med venlige golfhilsner og ønsket om en god golfsæson

Toftlund Golf Club