Klubmesterskaber i slagspil.

Så er det jo i weekenden den 27-28 august der afvikles klubmesterskaber i slagspil.

Der er i år en ny gruppe i.h.t. DGU der hedder Super Veteran - som selvfølgelig spilles i både en herre og damerække

Seneste tilmelding der onsdag kl. 18.00

Der er lidt forvirring omkring tilmeldingerne - men har du tilmeldt dig så gå lige ind for at kigge om du nu er tilmeldt i den række som du ønsker at deltage i - gøres ved at når du står i turneringen og kigger tilmeldinger - er der en lille felt hvor der står tilmeldte - her kan du klikke og se de forskellige rækker. Du vil kunne spille i Herre/Dame rækken uanset alder - eller også er der muligheden for at spille i den aldersgruppe som du tilhører.

Herre og damerækkerne samt Midage - Herre og dame rækkerne spiller 36 huller lørdag og 18 huller søndag.

Alle øvrige rækker spiller 18 huller lørdag og 18 huller søndag.

Kom og deltag i en hyggelig weekend med masser af golf - alle er velkomne og jo flere der deltager jo sjovere bliver det.

Deltager du ikke i selve turneringen så kig forbi søndag eftermiddag og vær med til at hylde klubmestrene i de forskellige rækker.

Turneringsudvalget