Klub 37

Klub 37 er den første ”klub i klubben” du kan stifte bekendtskab med når golfkortet er ”hjemme” og du er frigivet til at spille.

Klubben spiller hver tirsdag hele sommeren igennem. Starttidspunktet om sommeren kan rykke sig lidt, men er mellem kl. 17.30 og 18.00.

🏌🏿🏌️‍  Til alle “gl.” samt nye spillere i Klub 37.  🏌🏿🏌️‍

Vi spiller hver tirsdag kl. 18.00.

VIGTIGT - I skal kunne huske jeres spiller HCP.

Vi sørger for, at der kan købes øl eller vand.

Fra oktober til april rykkes spilledagen til lørdag kl. 13.00 (hvis vejret tillader det). Se evt. blokering i Golfbox.

Der er ingen tilmelding, man møder bare op senest 15 min. før start – afleverer udfyldt scorekort samt 20 kroner som bruges til præmier og tilskud til sociale arrangementer i Klub 37. Ved lodtrækning bliver man så placeret på hold. Vi spiller 9 huller, og når sidste mand er kommet ind mødes vi som regel over en øl eller en sodavand på terrassen eller i cafeen til præmieoverrækkelse. Skulle der opstå spørgsmål angående regler under runden er der også mulighed for, at få det afklaret bagefter.

I Klub 37 har vi en god og hyggelig omgangstone. Vi driller, roser, pjatter, er seriøse og frem for alt indstillet på, at alle skal have det sjovt med at spille golf, også selvom man er nybegynder. Vi venter på hinanden, og sørger for at alle kommer godt igennem alle 9 huller.

Har du spørgsmål eller kommentarer så kontakt en af nedennævnte personer:

Annelise og Bonde Aarhus – tlf.nr. 74 83 11 78

Karen og Mogens Nørgaard – tlf.nr. 40 74 52 54

Dorthe og Ove Iversen - tlf.nr. 27 52 99 31

Vi glæder os til at se jer.

Hilsen KLUB 37