Herreklubben Toftlund

Weekend tur til Kalundborg  20 – 22 maj 2016

Fredag den 20. maj pakkede 1. hold bilen og kørte til Sjælland, og klokken 12.7 stod vi klar på 1. tee på Trelleborg golfbane.

Efter ca. 13,5 km på en flot bane og med lidt ømme ben, da vi jo ikke er vant til det der med bakke op og bakke ned, gik turen videre til sommerhuset i Kaldred hvor vi afsluttede dagen med lidt grilmad og en velfortjent øl.

Lørdag ankom 2. hold ved 11 tiden, og vi tog til Kalundborg golfclub hvor vi havde starttider fra kl. 13.00. Efter en let frokost spillede vi endnu en flot bane i tørvejr og hvor det var vinden der bestemte hvor vi slog henad. Også her var det bakke op og bakke ned, så det var rart at komme hjem til sommerhuset til grillen, øllet og et glas vin. Der var præmieuddeling i A- række og B-række som selvfølgelig blev delt med alle taberne. Herefter blev verdenssituationen ordnet indtil omkring midnat.

Søndag går turen hjemad, og da vejrudsigten siger regn i jylland og fyn, finder vi en lille bane på sjælland, Sandager golfclub ved Dianalund, en 9 hulers bane hvor forni og bagni spilles fra forskellige tee.  Scorene  var ikke for gode, men det var ikke banens skyld da den var flot og ikke de store bakke op og bakke ned.

Hermed en stor tak til alle deltagerne og Pers mor for lån af sommerhuset.

Mvh.  Ulrik Thomsen