Kære medlem

Bestyrelsen har afholdt konstituerende bestyrelsesmøde

Bestyrelsen er således sammensat:

Formand:                                    Leif Christiansen
Næstformand:                             Flemming Andersen
Kasserer:                                     Karen Nørgaard
Sekretær:                                    Karsten G. Holm
Medlemsadministration:              Ilse Thomsen
Baneudvalg:                                Bonde Aarhus
Bestyrelsesmedlem:                    Lars Rømer Olsen

Husk at der lørdag den 14 januar igen er åbent hus på Østerdalen 7 - træningscenter  kl. 12.00 - 16.00

Der er kaffe på kanden

Lørdag den 7 januar var der åbent hus på det nye træningscenter som Toftlund Golf Club har fået etableret.

Det blev en meget postitiv dag hvor der mødte rigtig mange af klubbens medlemmer op til en snak og en demonstration af hvordan Trackmann én virker -de havde mulighed for at slå et par slag og fornæmme hvad det er den kan. Vi håber at lige så mange vil finde vejen forbi imorgen den 14 januar.

Det er selvfølgelig ikke uden opstartsvanskeligheder med tidsbetilling - betaling - hvordan får man nøgle o.s.v. men i de store træk så er det kun fin justeringer for at alt virker som planlagt der mangler.

Tidsbestilling skal foretages på golfbox,  før der spilles på trackmann og alle spilere skal være booket på de tider de spiller på.

Betaling skal være foretaget før spillet påbegyndes - enten overført på kt. eller på mobilpay - nr. står på golfbox.

Nøgle skal afhentes på CIRKLE K (Statoil) hvor man kvitterer for nøglen med DGU nr og tlf. nr. - nøgle skal afleveres samme sted straks efter endt brug.

Prisen for et årskort er 500 kr.

hvis man booker tid uden køb af årskort er prisen 100 kr.

Officiel indvielse af Træningscenter vil komme til at foregå

Søndag den 22 januar kl. 13.00

Her vil borgmester Henrik Frandsen klippe den røde snor