Søndag den 2. oktober afholdt Toftlund Golf Klub sin årlige hjælperturnering, hvor alle der har ydet en indsats for klubben året igennem bliver hyldet med en runde golf, efterfølgende middag og mange præmier til de fremmødte.

52 valgte at trodse vejrudsigten som heldigvis valgte at være langt fra sandheden. Det blev en fantastisk flot efterårsdag hvor regntøjet hurtigt blev smidt og solkasketten og de korte ærmer blev vist frem. Undervejs på runden var der indlagt pit-stop med kaffe, kage, øl og sodavand.

Efter middagen, en lækker wienerschnitzel, blev der overrakt præmier i tre rækker. Der var præmier til de 12 bedste i hver række og trøstepræmier til resten. Så ingen gik tomhændede hjem. En super dag.

Vinderne i turneringen blev:

A rækken

1. Lars Didrichsen
  2. Jørgen Strøm
  3. Bjarke Kahl

B rækken:

1. Thomas Marxen
  2. Paul Erik Jensen
  3. Christa Nielsen

C rækken:

1. Theodor Nielsen
  2. Birthe Ernø
  3. Leif Christiansen

Vindere af hulpræmier kommer senere.