Herreklubben Toftlund

Herreklubben Toftlund spiller hver torsdag.

Starttid kl. 16.00 - løbende

Herreklubben Toftlund blev stiftet den 5. aug. 1999, efter vi var 10 herrer fra Toftlund Golf Club som havde spillet Benniksgaard Golf Klub’s bane. Vi blev enige om at stifte en herreklub.
Klubbens navn blev Herreklubben Toftlund. Som man kan regne ud har klubben i år 15 år’s jubilæum.
Formålet med klubben er at vi herrer mødes hver torsdag i sæsonen kl. 16:00. For at spille golf under afslappede forhold, men efter R & A’s regler. Den sidste torsdag i hver måned samles vi og får noget at spise og deler præmier ud fra måneden der gik. Desuden er 1 gang om året spil på en fremmed bane.
Hvem kan blive medlem: Alle herrer som er senior og ikke har over Hdc. 36.
Hvad koster det: Kontingentet er kr. 300,- pr. sæson. Desuden er der bøde til herreklubben kr. 40,- for dameøl. (højst en pr. runde).
Så er I interesseret er I meget velkomne til at komme og spille en runde som gæst, så I kan se om det er en klub for jer. Så fat i baggen og kom og spil i  Herrerklubben Toftlund I skal være så hjerteligt velkomne.

Kontaktpersoner:
Formand/Kasserer | Evald Nielsen | tlf. 26 23 14 71 | evald23@jubii.dk