Nyt fra bestyrelsen:

Renovation og ombygning af træningscenter på Østerdalen er i fuld gang.

Har du lyst til at give en hånd med på den ene eller den anden måde så kontakt:

Leif Christiansen på mail: jlchristiansen@hotmail.com

Eccotouren nærmer sig - 1 uge i maj, vi savner statid frivillige hjælpere til forskellige opgaver så skynd dig forbi listen og få dig skrevet på - der mangler startere - scoreraportører - m.m.

Lørdag den 9 april var der banens dag og ca 40 personer mødte frem med godt humør og arbejdstøjet på - dagen startede med en lille brunch og efterfølgende gik man igang med en velplanlagt arbejdsdag, humøret var højt og arbejdsindsatsen ligeså. Dagen blev afsluttet med suppe - og vi vil gerne fra bestyrelsen sige tak til alle der deltog og ligeledes tak til centret for forplejning.

Søndag den 17 april var der jo som bekendt i det meste af DK  golfens dag - også i Toftlund hvor aktivitetsudvalget havde tilrettelagt en god dag for de mange fremmødte,  dagen startede med at Tommy bød velkommen og derefter var der arrangeret træning på drivingrance - puttekonkurrence og efterfølgende en runde på pary & play banen. Dagen her sluttede med præmier til de bedste og pølser til alle. Tak til aktivitetsudvalget for et godt arrangement.

Vi har nu igangsat 3 begynderhold med 32 prøvemedlemmer - de næste hold starter h.h.v. 18 + 23 maj - nærmere info på hjemmesiden. Vi er igang med at få fordelt mentorerne til de forskellige prøvemedlemmser. Begynderturneringer starter tirsdag den 26 april og vi håber at i alle vil hjælpe til når jeres klub i klubben er ansvarlige hjælpere - husk at skrive jer på listen som hænger på tavlen så vi ved at i kommer.

Med håbet om en god golfsæson for alle