Nyhedsmail marts 2016 fra bestyrelsen:

Fritspilsordningen:

Der er også i 2016 mulighed for at tilkøbe fritspilsordningen – i år med følgende klubber:

Aabenraa Golf Klub

Ribe Golf Klub

Nordborg Golf Klub

Tønder Golf Klub

Prisen pr. klub = 500 kr.

Foregår som følger: Du henvender dig i receptionen på Brundtland Golf Center (Katja) betaler 500 kr. pr. klub du vil tilkøbe spilleret og du får et kort udleveret som fortæller at du har tilkøbt spilleretten.

Katja registrerer dig og beder klubben om at få det registeret i golfbox og du vil kunne spille på den tilkøbte bane – ligesom der er muligheder for at deltage i deres turneringer. Husk at du stadig skal registrere dig på deres betalingssystem (greenfee).

ECCO-TOUREN:

Der skal bruges en del hjælpere/frivillige til Ecco-touren og der hænger en tilmeldingsliste som der kan tilmeldes de enkelte dage og hvilke opgaver du ønsker at løse.  Hver enkelt hjælper kan få en trøje som også skrives på den særskilte liste der hænger sammen med – der er 1 trøje pr. hjælper/frivillig.

Turnering:

Husk tilmelding til Åbningsturneringen den 3 april 2016 den er klar på golfbox – det bliver en god dag.

Diverse:

Bagmærker er i produktion og så snart vi har dem kommer der en mail med at de er klar til afhentning.

Husk tilmelding til foredraget med Simon Wada Klaris den 30 marts  tilmelding senest den 23 marts

Husk også kryds i kalenderen til banens dag den 9 april.

Med venlige golfhilsner