Nyhedsmail feb. 2016 fra bestyrelsen:

Sæt allerede nu kryds i kalenderen til banens dag lørdag den 9. april – hvor vi skal have klargjort banen til sæsonen – vi mødes i greenkeepergården kl. 8.15 hvor banen er vært ved lidt brunch og der bliver gennemgang af dagens opgaver så bliver der arbejdet fra kl. ca. 9.00 til 12.45 og kl. 13.00 samles vi igen til en gang suppe, der kommer selvfølgelig en reminder.

Ecco-touren kommer til at foregå fra mandag den 2. maj til fredag den 6. maj hvor der også bliver behov for hjælpere mandag og tirsdag til pro-am turneringen – og onsdag til fredag selve ecco-touren – vi vender tilbage snarrest med hvilke opgaver der er og hvornår der mangles hjælpere.

Da der er behov for at få nye medlemmer i klubben har vi i bestyrelsen været i gang med at kigge på mulighederne – og herunder kan du se hvilke tiltag der bliver lavet i 2016. Du har som medlem nu muligheden for at være med til at gøre dette til en succes – ved at få puffet til naboen – familiemedlemmet – din gode ven – din kollega eller andre du møder på din vej – til at han/hun her i foråret har mulighed for at få et gratis prøvemedlemsskab – eller hvis han/hun allerede har taget et golfkørekort kan blive medlem til en helt favorabel pris. (ps. nedenstående kommer i avisen som halvsides annoncer i ugerne 6-9)

Toftlund Golf Club lancerer i 2016. 2 supertilbud til at komme i gang med at spille golf.

Seniormedlemskab for 2016 kr. 4.950 for nye medlemmer. Der bliver i 2016 mulighed for at Træne på klubbens investering i en Trackman golfsimulator.