Jule Nytårs Hilsen

Kære medlemmer af Toftlund Golf Club.

Nyt fra bestyrelsen. Efter en god generalforsamling med 79 fremmødte medlemmer, hvor der var en god debat, er vi nu klar til at se frem mod et nyt spændende år i Toftlundgolf Club. Vi har evalueret på 2015 og lagt nogle nye spor for fremtiden. Vi er på plads med et længe næret ønske om eget klublokale, hvor der også er plads til at opstille en golf simulator. Dermed får vi eget klublokale og kan samtidig tilbyde både egne medlemmer samt gæster en ny spændende golf aktivitet, der kan være med til at udvikle både klub liv og golfsporten i Toftlund. Lokalet som vi indgår en lejeaftale med kommunen om ligger på Østerdalen 7. i Toftlund, lige op af golfbanen, grunden omkring bygningen er også med i lejemålet. Der vil skulle bruges nogle frivillige hænder til at sætte bygning i stand, det vender vi tilbage med.

Som fremlagt på generalforsamlingen så fastholdes prisen på et seniormedlemskab for 2016 på samme pris som for 2015.

Fra 2016 vil prisen på et Flex medlemskab være kr. 995,00 incl. 1 greenfee billet til 18 hullers banen.  Øvrige greenfee købes med rabat på kr. 100 af den til enhver tid gældende greenfee pris på Brundlandbanen.                  Alle øvrige flex medlemskaber udgår.

Pay & Play medlemskab for 2016 giver ret til Fuld/Fri spilleret på Pay & Play banen, inklusiv fri afbenyttelse af træningsbolde på driving rang koster kr. 2.500. Medlemskabet giver ikke rettigheder til spil på 18 huls banen, og der udleveres ingen DGU kort.

Har du været flex medlem – passiv medlem, tidligere medlem eller kunne du som nyt medlem have lyst til at spille golf i Toftlund Golf Club, så tilbyder vi et medlemskab til den favorable ”pris a. kr. 4.950” der giver fuld spilleret på Toftlund Golf Bane for 2016.

Vi glæder os i Bestyrelsen rigtig meget til at tage hul på en ny spændende sæson.

I ønskes alle en rigtig Glædelig Jul samt et godt nytår.