Der blev lørdag den 26 september afholdt turnering for alle de frivillige i Toftlund Golf Club – bestyrelse og udvalg, derudover for alle frivillige der hjælper til med at renholde bunkers – køre banekontrol  - samler bolde på drivingrange m.m. Brundtland golfcenter var efter turneringen vært for lidt fælles spisning og  præmier til mange glade spillere. Der blev spillet i 2 rækker hvor der var følgende vindere:

A-rækken Evald Nielsen, Paul Erik Jensen, Lars Rømer Olsen, Knud G. Jensen, Torben Post, Edgar Hjerresen.

B-rækken Børge Ernø, Karen Nørgaard, Villy B.Schmidt, Bjørn Nielsen , Niels Aage Bjerregaard, Gerda Risager

Derudover var der nærmest hullet på hul 7 til Edgar Hjerresen med 4,13, hul 9 Ilse Thomsen 7,67 hul 12 Kirsten From Andersen 7,84 og hul 17 Torben Post med 94 cm.

Der blev efterfølgende takket fra banes side for den indsats der gøres frivillig. Ligesom formanden Leif Christiansen takkede alle de frivillige samt fortalte hvor imponeret han er over den aktivitet og liv der er i golfklubben. Evald Nielsen fortalte lidt om hvordan golfklubben var startet først med 6 huller og derefter gradvis udvidelse og at det dengang alt skete på frivillig basis.