12-04-2015

Motion behøver ikke ende med et maraton i Berlin – Prøv en sport, hvor alle kan være med.

 

På Golfens Dag er der mulighed for at få stillet nysgerrigheden. For hvad er golf egentlig for en størrelse? Er det god motion, og er det nemt at komme i gang?

Golf er en sport, man skal prøve. For når man første gang rammer bolden, så er de negative tanker væk, og fascinationen opstår. Uanset alder og kondition. Så glem alt om dyre medlemskaber og lange ventelister - de findes praktisk talt ikke længere. Kom og prøv om golf er noget for dig.

 

Søndag den 19. april fra kl. 10.00, har du mulighed for selv at opleve glæden ved golf, når Toftlund Golf Club holder åbent hus for alle, der har lyst til at mærke og opleve begejstringen ved en sport, som kan spilles af alle, uanset køn og om man er 6 eller 66 år.

På selve dagen vil der i Toftlund Golf Club være mulighed for, at få instruktion, slå til golf bolde og spille vores smukke par 3 bane.

 

Der vil være medlemmer af vores golf klub tilstede, som vil hjælpe jer igennem jeres første golfsving.

 

Golfens Dag arrangeres af Dansk Golf Union i samarbejde med landets golfklubber. Golf er i dag den største sportsgren for folk over 25 år og dyrkes af over 150.000 danskere i alle aldre.

 

"Golf er en sport for livet og kan dyrkes af alle uanset kondital. Alt for ofte sidestiller vi motion med høj puls og sved på panden. Men for de fleste danskere vil en runde golf bidrage væsentligt til både den fysiske og mentale sundhed. Golf er sjov, åbner for nye venskaber og skaber fantastiske oplevelser for rigtig mange mennesker. Men vi tror, at endnu flere danskere vil kunne nyde dette fascinerende spil, og samtidig gøre noget godt for deres sundhed. Vi håber, at Golfens Dag endnu engang kan lokke nye golfinteresserede ud i en af de 150 golfklubber, som holder åbent hus den 19. april, fortæller Jonas Meyer, udviklingschef i Dansk Golf Union."

 

Du kan læse mere om Golfens Dag på www.golfensdag.dk og se alle klubber, der afholder Golfens Dag.

 

For yderligere informationer kontakt:

 

Aktivitetsudvalget

Toftlund Golf Club

tjes@haderslev.dk