PRESSEMEDDELELSE, FLEX

TOFTLUND GOLFKLUB VIL OGSÅ GERNE VÆRE STOR PÅ FLEXMEDLEMMER

Flex-medlemmer er et forholdsvis nyt begreb i den danske golfverden, hvor der er opstået et særligt behov for ikke alt for dyre medlemsskaber, der til gengæld normalt ikke byder på nogen form for spillerettigheder for medlemmerne, men alene sikrer disse fortsat opretholdelse af DGU-kort, så de kan deltage i matcher og spille til normal greenfeetakst på landets golfbaner.

I Toftlund ser man lidt anderledes på dette, for – som formanden Leif Christiansen udtrykker det – så vil man også gerne se medlemmerne af ordningen, endda gerne så meget som muligt.

--- Derfor har Toftlund Golfklub (TGK) i samarbejde med Brundtland Golfcenter (BGC) udviklet 2 nye flexmedlemsskaber, et såkaldt normalt flexmedlemsskab, der includerer èn greenfeebillet (værdi ca 400 kr) og fuldt DGU medlemskab til kun 995 og et Superflex-medlemskab, der includerer hele 5 greenfeebilletter til personligt brug inden for medlemsåret til kun 1.995, fortæller Leif Christiansen.

Alene i 2015 trak baneanlægget op mod 9.000 turister/greenfeespillere til Toftlund og en meget stor del af disse overnattede også på banens hotel i Toftlund. Uden golfbanen havde de næppe aflagt netop Toftlund besøg.

Læsø Golfklub annoncerer i dag med, at de har ca 1.600 flexmedlemmer og at deres pris på 695 for et flexmedlemsskab er ”Danmarks billigste”, men da dette ikke indeholder nogen spilleret/greenfee, er Toftlund Golfklubs tilbud til 995 faktisk reelt Danmarks billigste flexmedlemsskab, slutter formand Leif Christiansen fra Toftlund Golfklub.