Flexmedlemskaber 2017

FLEX | 995,- pr. år*
Målgruppe : Medlemmer som spiller færre end 10 runder om året på Brundtlandbanen.

Giver 1 greenfee billet til 18 huller - øvrigt spil på banen til reduceret greenfee kr. 100 i rabat på den til enhver tid gældende greenfee.

SUPER-FLEX | 1.995,- pr. år*

Giver 5 greenfee billetter til 18 huller - øvrigt spil på banen til reduceret greenfee kr. 100 i rabat på den til enhver tid gældende greenfee.

Man skal være fritspillet i anden klub, i Toftlund GC eller have gennemført Golfkørekortforløbet i Toftlund GC.

Der er ikke adgang til klubbens greenfeeordninger med andre klubber.
Man kan deltage i klubber i klubben og klubturneringer mod betaling af greenfee.
Man modtager DGU-kort mærket "F".

Ved spil på 18 huls banen skal der bookes tid i golfbox – samt skrive sig i green-fee bogen, green-fee skal være betalt eller billetter lagt i green-fee posen. Billetter kan afhentes i receptionen sammen med bagmærke efter ult. februar 2017 (betinget af at kontingent er indbetalt til betalingsfristen.

* Inkl. fri afbenyttelse af træningsbolde på driving range.

INGEN INDSKUD!