Flexmedlemskab 2016

FLEX | 995,- pr. år
Målgruppe : Medlemmer som spiller færre end 10 runder om året på Brundtlandbanen.

Giver 1 greenfee billet til 18 huller - øvrigt spil på banen til reduceret greenfee kr. 100 i rabat på den til enhver tid gældende greenfee. Inkl. fri afbenyttelse af drivingrange.

Man skal være fritspillet i anden klub, i Toftlund GC eller have gennemført Golfkørekortforløbet i Toftlund GC.

Der er ikke adgang til klubbens greenfeeordninger med andre klubber.
Man kan deltage i klubber i klubben og klubturneringer mod betaling af greenfee.
Man modtager DGU-kort mærket "F".

Ved spil på 18 huls banen skal der bookes tid i golfbox – samt skrive sig i green-fee bogen, green-fee skal være betalt eller billetter lagt i green-fee posen. Billetter kan afhentes i receptionen sammen med bagmærke efter ult. februar 2016 (betinget af at kontingent er indbetalt til betalingsfristen.

INGEN INDSKUD!