Brundtland Golf Restaurant Sommerturnering

Fredag den 1. juli afholdt Katja og Thomas for tredje gang sommerturneringen hvor sponsorer i massevis havde doneret flotte præmier til en værdi af ca. 25.000. Rammerne var perfekte men vejrguderne havde ikke fundet ud af at vi var gået igang med højsommermåneden. Flere uafhængige vejrudsigter havde lovet fint vejr, men de fik desværre ikke ret og mange spillere kom meeeget våde ind til klubhuset. Så det var en udfordring for de ca. 60 deltagere der havde meldt sig til. Der var præmier til de 2 lavest rangerende hold og de 6 bedste. Desuden var der hulpræmie til de spillere der kom tættest på flaget på hul 7 og 9 samt tættest på flaget i andet slag på hul 4 og tredjeslag på hul 1. Alt i alt en sjov Greensome turnering.

Efter turneringen (og efter skift til tørt tøj) spillede Hans op til herligt samvær. Ca. 80 personer fik en lækker menu fra Thomas' udsøgte køkken. Undervejs var der også vinsmagning og præmieoverrækkelse. Efter maden var der fri dans og hygge så længe man havde lyst. Det blev ca. kl. 3.30 de sidste gik til køjs efter endnu en fantastisk, traditionsrig begivenhed. Man kan kun håbe at den vender tilbage i 2017.

Billederne er desværre ikke blevet skarpe alle sammen. Der var meget regnvand i telefoncoveret ;-)