18 ekstra golfhuller i 2 golfklubber

At bygge en golfbane med 18 huller er normalt en opgave som tager mere end 1 års tid at føre ud i livet. Ud over selve byggeriet kan der være lokalplaner osv. der kan drille.

Men for medlemmerne i hhv. Aabenraa Golfklub og Brundtland Golfcenter/Toftlund Golf Club er dette blevet virkelig over natten.

De 2 golfklubber har nemlig indledt et nyt samarbejde, der giver masser af fordele for begge klubbers fuldtidsmedlemmer.
For en årlig pris på kun kr. 399,- vil fuldtidsmedlemmer af de 2 golfklubber kunne købe en spillerettighed til den anden golfbane, således at de kan spille alle de runder de vil hvert år på begge baner.

Ved at tilmelde sig allerede i år, får medlemmerne af de 2 klubber ret til frit spil resten af 2013 og hele 2014 for beløbet.
For allerede etablerede golfspillere, der i dag ikke er medlem i Toftlund Golf Club eller Aabenraa Golfklub, er der ligeledes et rigtig godt tilbud. For kr. 5.699 kan man melde sig ind i en af de to klubber og spille frit på begge baner resten af 2013 og hele 2014.

Så ved en enkel aftale mellem de 2 klubber, er der således nu 2 golfklubber I Sønderjylland hvor medlemmerne hver har 36 huller til rådighed.

Udover medlemmernes muligheder for at spille på 2 x 18 huller, så er der flere muligheder i samarbejdet, f.eks.:
· Deltagelse i turneringer i begge golfklubber
· Koordinering af arrangementer og turneringer, således at en af banerne altid vil være fri til spil
· Mulighed for klubber-i-klubben til at bytte spilledage på de 2 baner, og formentligt deltage i hinandens klubbers
· En stor fællesturnering over 2 dage minimum en gang årligt for deltagerne i ordningen
· Samarbejde på greenkeepersiden, så større arbejder kan udføres i fællesskab og så begge golfklubber ikke indkøber ens maskiner
Og der arbejdes på meget mere….

Ordningen blev offentliggjort den 31/8 i de 2 klubber, og allerede nu har over 75 medlemmer tilsluttet sig ordningen.
”Vi anser ovennævnte aftale for et stort gode for vore medlemmer. Uanset hvordan man ser på det, så synes man nogle gange at det kan være lidt trist altid at spille den samme golfbane. Naturligvis kører golfspillere også ud og spiller andre baner, men her har vi lavet en økonomisk fordelagtig aftale, som giver begge golfklubbers medlemmer mulighed for at spille 2 meget forskellige baner.” siger Jonna Andersen og Thorkil Hansen samstemmende.

Jonna Andersen, formand i Aabenraa Golfklub, siger endvidere: ”Vi har længe søgt efter denne mulighed og med kun ca. 30 km. mellem vore 2 baner er dette den ideelle løsning”.

Og Thorkil Hansen, formand for Toftlund Golf Club, istemmer. ”Vores klubber er meget ens set ift. medlemstal. Der er god plads på begge baner, og derfor vil dette ikke blive en belastning for hverken den ene eller den anden bane. Begge baner har i dag god plads til flere medlemmer, og vi håber naturligvis, at tilbuddet tiltrækker flere nybegyndere og allerede etablerede golfspillere til vore 2 klubber.”